Počinje 10. Kazališna zima u Istri – gostovanja produkcija INK diljem Istre

8. ožujka 2024. – Program Kazališna zima u Istri / L’inverno teatrale in Istria već desetu godinu zaredom donosi produkcije Istarskog narodnog kazališta Gradskog kazališta Pula u gradove diljem Istre s ciljem razvoja publike i doprinosa vidljivosti kazališnog repertoara. Ove godine, tijekom ožujka i travnja, ukupno pet predstava posjetiti će Buzet, Pazin, Labin, Poreč i Umag.

 

 

Program 10. Kazališne zime u Istri / L’inverno teatrale in Istria ove godine započinje s predstavom pulskih glazbenika Jazzino – Jazz za dicu u utorak, 12. ožujka u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu Augustin Vivoda Buzet.

 

U mjesecu ožujku, pogledajte Francamente – monodramu koja propituje položaj žene u društvu. Autorica Petra Blašković u ponedjeljak, 18. ožujka u 19 sati gostuje u Spomen domu Pazin.

 

U Pučkom otvorenom učilištu Labin pogledajte hit komediju Valtera Roše Mistero Buffo 2. Predstava je na programu u četvrtak, 28. ožujka u 20 sati.

 

(Ne)prilagođen putuje u Pučko otvoreno učilište Poreč u srijedu, 3. travnja u 20 sati. Izvođač Luka Mihovilović donosi priču o različitosti, diskriminaciji i predrasudama.

 

Završnica programa rezervirana je za četvrtak, 4. travnja u Umagu gdje će gostovati Levan Beach Hotel redatelja Jasminka Balenovića. Čakavska komedija s radnjom u svadbenom hotelu na rasporedu je u 19 sati u Kazališnoj dvorani “Antonio Coslovich”.

 

Projekt Kazališna zima u Istri / L’inverno teatrale in Istria financiran je sredstvima Istarske županije / Regione Istriana kroz program Upravnog odjela za kulturu i zavičajnost / Assessorato alla cultura e territorialità.

 

  • 19. travanj 2024.

    Marijana Peršić dobitnica nagrade za najbolji dramski i pedagoški rad

    Pročitaj Više
  • 11. travanj 2024.

    “Pravi izbor?” Dramskog i plesnog studija INK otvara 26. ASSITEJ na otoku Hvaru

    Pročitaj Više