Politika kolačića

S obzirom na važnost osobnih podataka i naše obveze transparentnosti, u nastavku navodimo informacije o kolačićima, načinu na koji ih upotrebljavamo na internet stranici i koje opcije imate ako biste ih radije onemogućili unatoč prednostima koje donose.

 

Kolačići (cookies) su male količine informacija koje naš web poslužitelj smješta na web preglednik vašega računala i koje se spremaju na hard drive vašega uređaja. Bilo koje spominjanje kolačića u ovoj obavijesti uključuje i druge vrste automatskoga pristupanja ili pohrane informacija na vašem uređaju.

 

Tehnologijom kolačića INK koristi se kako bi mogao pružati online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bi mogao pružati bez uporabe kolačića.

 

Detaljan popis kolačića potražite na kraju ovih Pravila o privatnosti. Suglasnost za uporabu kolačića na internetskoj stranici INK možete povući kada god želite. Kolačiće možete obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili rabeći specijalizirane softvere za to.

 

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati i u vašem web pregledniku, a za upute o postavkama kolačića, odaberite web-preglednik koji koristite:

 

  • Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Opera
  • Safari

 

Internetske stranice INK ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.

 

Popis kolačića:

 

NazivOpisIstek
_gaKoristi Google Analytics za razlikovanje korisnika.2 godine
_gat_gtag_UA_4820619_1Koristi Google Analytics za regulaciju stope zahtjeva.1 minuta
_gidKoristi se za identifikaciju korisnika. 

1 godina