Pravila o privatnosti

Pregledavanje mrežnih stranica Istarskog narodnog kazališta Gradskog kazališta Pula www.ink.hr (dalje u tekstu: internet stranica) anonimno je te se tom prilikom ne prikupljaju podatci koji bi omogućili vašu identifikaciju.

 

Istarsko narodno kazališta Gradsko kazališta Pula (dalje u tekstu: INK) automatski prikuplja podatke o uređaju kojim pristupate web stranici. Tim se podatcima INK koristi u svrhu ponude svojih usluga, održavanja njihove kvalitete te dobivanja općih statističkih podataka vezanih uz korištenje web stranica.

 

INK putem svoje internetske stranice prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke kako bismo vam omogućili korištenje svojih usluga (online prodaja ulaznica i pretplate) te kako bismo vas obavijestili o svojemu programu ili događajima te u druge marketinške svrhe uz vašu izričitu privolu.

 

Osobni podaci koje INK prikupi obrađuju se i rabe isključivo u svrhu u koju su dani te se mogu proslijediti trećim osobama (izvršiteljima obrade) isključivo radi ostvarivanja svrhe u koju su dani te ako je navedeno propisano pozitivnim propisima.

 

Ispunite li web obrazac za registraciju za naš newsletter, podatcima koje ste nam pružili koristimo se isključivo kako bismo provjerili da ste vlasnik navedene e-mail adrese i da želite primati newsletter, zatim da bismo sastavili popis e-mailova kojima ćemo slati newsletter i da bismo analizirali korištenje našega newslettera. Vaši se podatci mogu upotrijebiti za druge svrhe samo ako ste se složili s takvim korištenjem.

 

U svakome trenutku možete povući svoju privolu za primanje newslettera klikom na link koji se nalazi pri dnu naših newslettera i ispišite se s mailing liste.

 

Na našoj internetskoj stranici nalaze se poveznice (linkovi) koji vode na neke druge web stranice, kao što su profili INK na društvenim mrežama. INK nije odgovoran za sigurnost ili privatnost bilo kojih podataka koje prikupe te internetske stranice njihovim korištenjem. Molimo vas da pažljivo pročitate izjave o privatnosti koje se primjenjuju na tim web stranicama.

 

INK može, ako ste se složili s korištenjem kolačića, koristiti prikupljenim podatcima kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu, olakšao korištenje internetske stranice uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu internetske stranice vašim osobnim sklonostima i interesima. INK ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje osobne podatke korisnika internet stranice trećim stranama i štiti vaše osobne podatke od neovlaštena pristupa.

 

Zadržavamo pravo mijenjanja Pravila o privatnosti u bilo koje vrijeme i bez obavijesti. Za sva pitanja vezana za navedena Pravila o privatnosti ili obradu vaših podataka, molimo da kontaktirate putem e-maila ink@ink.hr ili na adresu Istarsko narodno kazalište, Laginjina ul. 5, 52 100 Pula.