Dramski
i Plesni studio

Ružno Pače - blagdanska predstava za djecu

Nevolje i patnje malog labuda koji se greškom izlegao pačjem gnijezdu simbol su neprihvaćanja i predrasuda naspram drugačijeg. Sve što je drugačije budi neprijateljstvo, a u svijetu gdje ne postoji razumijevanje za one koji su posebni nije lako funkcionirati.

Više

O nama

Dramski studio INK otvoren je u veljači 1996. audicijom za mlade Puljane željne kazališta. Rad Dramskog studija od svojih početaka temelji se na sustavnom kazališnom obrazovanju mladih.

VIŠE

Dramski studio

Dramski studio je mala je škola kazališne umjetnosti koja svojim članovima (učenicima pulskih osnovnih i srednjih škola te studentima) omogućuje upoznavanje s osnovnim kazališnim vještinama te im daje prostor za kreativan rad i osobno izražavanje.

DRAMSKI STUDIO

Plesni studio

Plesni studio INK već dugi niz godina njeguje i razvija ples među mladima i plesnu umjetnost kao važnu kazališnu granu. Na kreativan i zabavan način istražuje pokret i komunikaciju kroz pokret kao i vlastiti osobni izraz te nudi mogućnost pojačanog plesnog programa (rad na tehnici) svojim polaznicima koji se žele plesom i pokretom baviti intenzivnije.

PLESNI STUDIO

Sadržaj za edukatore

Sadržaj za edukatore zamišljen je kao informativni virtualni prostor u kojemu svi zainteresirani za upoznavanje s mogućnostima dramskog i plesnog odgoja u odgojno-obrazovnom procesu mogu ovdje pronaći korisne informacije.

VIŠE