VREMENSKA KAPSULA U DOBA KORONAVIRUSA

…  i aktivnosti Dramskog studija INK preselile su se online i na društvene mreže.

“The Coronavirus Time Capsule” projekt je koji će omogućiti tinejdžerima iz cijeloga svijeta da se izraze o trenutnoj situaciji. Svakoga tjedna snimit će se kratki video na zadane teme, a na kraju će se svaki taj kratki video (15 sekundi) uobličiti u jedan duži,  pravu video vremensku kapsulu, koja će budućim generacijama prikazati kako su današnji tinejdžeri proživljavali trenutno stanje svjetske pandemije.

Na poziv britanske kazališe družine mladih “Company Three” (autori predstave “Brainstorm” čiju je hrvatsku inačicu “Oluja u glavi” Dramski studio premijerno izveo prošle godine), grupa naših članova, koje vodi Aleksandar Bančić,  priključili su se ovom međunarodnom projektu.

Ovo je prilika da s našim dramcima ostanemo u kontaktu, da im omogućimo kreativan ispušni ventil i zajednički stvorimo djelo koje će izraziti što to znači biti tinejdžer tijekom pandemije.

Podijelit ćemo vremensku kapsulu online na našem Youtube kanalu, Instagram i Facebook profilima Istarskog narodnog kazališta i Dramskoga studija te na Internet stranicama naših suradnika Company Three.

Više o projektu www.companythree.co.uk/<wbr></wbr>coronavirus.

 • 28. rujan 2022.

  OTKAZUJU SE IZVEDBE PREDSTAVE
  “POTPLAĆENI! NE PLAĆAMO!”

  Pročitaj Više
 • 15. rujan 2022.

  “VRTULJAK” NA 24. SUSRETIMA ASSITEJ -a U RIJECI

  Pročitaj Više