PRIOPĆENJE - OSTAJEMO ODGOVORNI!

26. listopada 2020. –

 

Poštovani i dragi posjetitelji Kazališta,

 

s obzirom na nezavidnu epidemiološku situaciju i povećan broj COVID-19 pozitivnih osoba i u našoj Županiji, preventivno smo, u subotu, otkazali izvedbu naše prošlosezonske uspješnice, predstavu Muževi i žene Woodya Allena u režiji Tonia Cafiera.

 

Nakon objavljene informacije da je u ansambl Kazališta Gavella ušao virus, a jedna glumica u našoj predstavi je njihova članica, otkazali smo izvedbu. Zatraženo je epidemiološko testiranje te je nalaz bio negativan.

 

U ovim izvanrednim okolnostima na prvom mjestu imamo zdravlje naših glumaca, svih djelatnika i posjetitelja.

 

Želimo maksimalno odgovorno poduprijeti silne napore epidemioloških službi i liječnika HZJZ Istarske županije te molimo našu publiku za razumijevanje i za eventualna buduća otkazivanja programa u slučaju da se pojavi i najmanja sumnja na prisutnost kontakata u samom kazalištu ili u nekom od gostujućih ansambala.

 

Iz navedenih razloga odgađa se i izvedba baleta Plamteća voda iz produkcije HNK Ivana pl. Zajca Rijeka zakazana za 28. listopada te zakazuje izvedba baleta Čipka koreografkinje Maše Kolar za 10. studenog 2020.

 

Od ponedjeljka, 2. studenog, nastavlja se bogat program kojeg smo pripremili do kraja prosinca 2020. i kojeg ćemo realizirati uz maksimalno poštivanje svih epidemioloških propisanih standarda kao i do sada.

 

U svakom trenutku, kupljene ulaznice se mogu zamijeniti za druge izvedbe ili zatražiti povrat novca na Blagajni INK.

 

Ravnateljica

Gordana Jeromela Kaić

 

INK Program studeni / prosinac 2020. PDF

  • 19. travanj 2024.

    Marijana Peršić dobitnica nagrade za najbolji dramski i pedagoški rad

    Pročitaj Više
  • 11. travanj 2024.

    “Pravi izbor?” Dramskog i plesnog studija INK otvara 26. ASSITEJ na otoku Hvaru

    Pročitaj Više