Poziv zainteresiranoj javnosti — INK poklanja rabljena fiksna kazališna sjedala

18. ožujka 2024. – Istarsko narodno kazalište Gradsko kazalište Pula poziva udruge, umjetničke organizacije, institucije i sve ostale zainteresirane subjekte na prijavu na “Poziv za iskaz interesa za preuzimanje rabljenih fiksnih kazališnih sjedala”. Poziv je otvoren do raspodjele svih dostupnih sjedala, a prijavu je moguće ostvariti elektroničkim putem.

 

INK je u 2. fazi obnove Velike dvorane Pietro Ciscutti – uređenje partera i balkona. Prva faza radova obuhvaćala je uređenja mezzanina, loggia i pripadajućih hodnika, a okončana je krajem 2023. godine. Uređenje gledališta Velike dvorane INK predstavlja jedan od najzahtjevnijih investicijskih zahvata od njegove cjelovite rekonstrukcije 1989. godine.

 

Donacijom rabljenih fiksnih kazališnih sjedala Istarsko narodno kazalište – Gradsko kazalište Pula želi iskazati svoju odgovornost prema zajednici.

 

 

PRIJAVA NA POZIV

 

Prijavu možete poslati e-mailom na: ink@ink.hr s naslovom “Poziv za fiksna sjedala”, osnovnim informacijama o organizaciji koju predstavljate (naziv, adresa, OIB, osoba ovlaštena za zastupanje, web stranica, djelatnosti i programi koje provodite), te brojem potrebnih sjedala.

 

Sjedala koja se doniraju bila su fiksno postavljena u parteru i na balkonu kazališta. Demontirana sjedala, uz prethodnu najavu, mogu se pogledati u foajeu kazališta. Troškove transporta i montaže, primatelj donacije preuzima na sebe. Donacije će se obrađivati prema redoslijedu prispjelih prijava, a do raspodjele svih dostupnih stolaca (532). Preuzimatelj donacije obvezan je s INK sklopiti ugovor o darovanju te utvrđenu količinu stolica preuzeti najkasnije do 8. travnja 2024. godine.

 

Svi prijavitelji podnošenjem prijave daju svoju suglasnost INK da u njoj navedene osobne podatke prikuplja i obrađuje u svrhu provedbe poziva te da ih može koristiti u svrhu sklapanja ugovora o darovanju, kontaktiranja i objave na mrežnoj stranici/ili na društvenim mrežama kazališta.

  • 8. srpanj 2024.

    Poziv osnovnoškolcima i srednjoškolcima: Upišite se u Dramski i plesni studio INK!

    Pročitaj Više
  • 1. srpanj 2024.

    Jazzino — Jazz za dicu sutra na 64. Međunarodnom dječjem festivalu Šibenik

    Pročitaj Više