OPERACIJA PAŠARETA premijerno va Lindaru 24. srpnja, na Kaštelu 28. i 29. srpnja u 21 sat

22. srpnja 2020. –

 

Najnovija produkcija iz programa Čakavske scene, OPERACIJA PAŠARETA, Branka Lučića u režiji Jasminka Balenovića najavljena je danas na konferenciji za medije kojoj su pored autorskog i glumačkog tima nazočili i pročelnik županijskog Odjela za kulturu i zavičajnost, gospodin Vladimir Torbica i predstavnik Mjesnog odbora Lindar, gospodin Darko Zidarić.

Svoje zadovoljstvo novim kazališnim projektom kojim Istarsko narodno kazalište ispunjava svoju misiju i zacrtane ciljeve u pogledu razvoja  produkcija na čakavskom dijelektu, poticanju interesa publike za zavičajnom kulturom, temama i očuvanju jezika kao ishodištu identiteta i nematerijalne kulturne baštine nisu krili niti pokrovitelji i financijeri, niti kreatori – autori i glumci.

Ambijentalna premijera prvi put seli izvan središta producenta u Lindar i to u petak, 24. srpnja u 21 sat na Fortecu.

Potom će se predstava, u sklopu tradicionalnog programa INK NA KAŠTELU LJETI, odigrati u dva termina: 28. i 29. srpnja u 21 sat.

 

S obzirom na okolnosti  uzrokovane virusom Covid-19. izvješćujemo Vas da je broj posjetitelja ograničen, da smo dužni poštivati važeće mjere,  upute i  preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (dezinfekcija ruku, mjerenje temperature, poštivanje distance) te ćemo u tu svrhu prikupiti podatke o posjetiteljima: ime, prezime, broj telefona i potpis sudionika.

Svojim potpisom posjetitelj potvrđuje da se osjeća dobro i da nema ukućana u samoizolaciji, da nije boravio unutar prethodnih 14 dana u inozemstvu odnosno ako jest da ima negativan PCR test koji nije stariji od 48 sati, da nije u proteklih 14 dana imao kontakt s osobom zaraženom SARS-CoV-2 virusom te da nema niti jedan od sljedećih simptoma: temperatura, kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha.

 

Veselimo se vašem dolasku !

  • 19. travanj 2024.

    Marijana Peršić dobitnica nagrade za najbolji dramski i pedagoški rad

    Pročitaj Više
  • 11. travanj 2024.

    “Pravi izbor?” Dramskog i plesnog studija INK otvara 26. ASSITEJ na otoku Hvaru

    Pročitaj Više