ODGODA SVIH PROGRAMA DO 14. TRAVNJA 2020.

Dragi posjetitelji naših stranica,

sukladno Odluci o stupanju na snagu Protokola o postupanju u ustanovama u kulturi kod pojave koronovirusa COVID-19 i Odluci o odgađanju svih kulturnih i sportskih događanja u Gradu Pula-Pola, aktima koje je donio Gradonačelnik Grada Pula-Pola, gospodin Boris Miletić, u nastavku donosimo važnu obavijest.

Svi koji su kupili ulaznice za neki od planiranih programa mogu zatražiti povrat novca putem maila prodaja(at)ink.hr ili na telefon 052 212 677.

U dogovoreno vrijeme preuzimanja novaca, prilikom ulaska u kazalište sve osobe moraju obvezno nositi zaštitnu masku te pridržavati se ostalih osnovnih higijenskih preventivnih mjera.

Ulaznice kupljene putem weba bit će stornirane i novac automatski vraćen na račun kupca.

VAŽNA OBAVIJEST

 

Poštovani,

Svim gradovima u Istri naloženo je žurno i neodgodivo zatvaranje objekata u kojima se okupljaju građani.

Na  sjednici Stožera civilne zaštite Istarske županije donesen je,  među ostalima,  sljedeći zaključak:

Odgoditi do daljnjega sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru. Gradskim i općinskim ustanovama nalaže se zatvaranje SVIH OBJEKATA!

 

I ovim putem  obavještavamo Vas da se s ciljem prevencije epidemijskog širenja Korona virusa do utorka 14. travnja 2020. odgađaju sve javne manifestacije, kulturna događanja, javni skupovi i sportska natjecanja. 

 

Do tada se privremeno zatvaraju svi javni objekti i Gradske ustanove kojima upravlja Grad Pula.

 

ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE ZATVORENO JE

 ZA SVE

AKTIVNOSTI I POSJETITELJE!

 

Svi zajedno možemo doprinijeti da se širenje virusa obuzda.

 

Prevencija je u ovom slučaju ključna te molimo sve  da se pridržavaju svih navedenih smjernica i uputa koje se svakodnevno ažuriraju i objavljuju na web stranici

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

 

Po službenoj objavi da Korona virus više nije prisutan na području Grada Pule-Pola, te po službenoj obavijesti od strane Grada Pule-Pola  objekti će se otvoriti za javnu uporabu.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju.

GRAD PULA-POLA