ODGAĐA SE VEČERAŠNJA IZVEDBA BALETA "PLAMTEĆA VODA"

30. ožujka 2021. –

 

Dragi posjetitelji,

nažalost, ponovno smo u situaciji kad moramo otkazati izvedbu baleta “Plamteća voda” zakazanu za večeras 30. ožujka u 20 sati, iako ni na koji način nismo mogli utjecati na situaciju i razlog ponovnog otkazivanja, kao niti producent HNK Ivana pl. Zajca Rijeka.

Prenosimo poruku baletnog ansambla i Ravnateljice Baleta HNK Ivana pl. Zajca, u nadi da ćemo vrlo brzo pronaći novi termin:

 

“Ansambl Baleta HNK Ivana pl. Zajca duboko se ispričava Upravi i dragoj publici INK Gradskog kazališta u Puli, zbog ponovnog otkazivanja predstave “Plamteća voda”.

 

Opisana kao ‘ples do posljednjeg daha’, ova iznimna predstava jedna je od najizazovnijih ali i najdražih našim plesačima, koji su do posljednjeg trenutka učili nove plesne dionice kako bi zamijenili ozlijeđene i prehlađene kolege.  Nepremostiva prepreka pojavila se jutros, kada smo doznali da je jedna plesačica zaražena novim sojem virusa COVID-19, premda ga je već preboljela prije tri mjeseca, te da svi ostali plesači moraju ponovo, peti puta, u samoizolaciju.  Time će izniman napor uložen u nastojanje da napokon izvedemo “Plamteću vodu” pred dragom pulskom publikom, ostati zalog za, nadamo se, skoru budućnost.  Čvrsto vjerujemo da ćemo, usprkos epidemiološkim uvjetima, dočekati trenutak kada ćemo strast i neočekivanu ljepotu ‘Plamteće vode’ moći podijeliti s gledateljima u INKu bez da ugrožavamo ičije zdravlje.”

 

O novom terminu obavijest ćemo vas čim se steknu okolnosti da se predstava može izvesti.

 

Kupljene ulaznice se u svakom trenutku mogu zamijeniti za drugu izvedbu ili zatražiti povrat novca na blagajni INK.

 

Uz isprike i duboko žaljenje na nastaloj situaciji, s nestrpljenjem očekujemo vaš ponovni dolazak u kazalište!

  • 12. lipanj 2024.

    KAZALIŠNI DOGAĐAJ SEZONE — Premijera remek djela “Dugo putovanje u noć” Eugenea O’Neilla u režiji višestruko nagrađivanog Ivice Buljana

    Pročitaj Više
  • 12. lipanj 2024.

    Duodrama “Majka i dijete” tijekom lipnja na festivalima u Mariboru i Umagu

    Pročitaj Više