3. travnja 2024.

 

INK na gostovanju u travnju

 

Tijekom travnja naše 3 produkcije odlaze na gostovanja u Zagreb, Umag i Poreč.

 

(Ne)prilagođen putuje u Pučko otvoreno učilište Poreč u srijedu, 3. travnja u 20 sati u okviru projekta Kazališne zime u Istri / L’inverno teatrale in Istria. Izvođač Luka Mihovilović donosi priču o različitosti, diskriminaciji i predrasudama.

 

 

Završnica programa 10. Kazališne zime u Istri / L’inverno teatrale in Istria rezervirana je za četvrtak, 4. travnja u Umagu gdje će gostovati Levan Beach Hotel redatelja Jasminka Balenovića. Nagrađivana čakavska komedija s radnjom u svadbenom hotelu na rasporedu je u 19 sati u Kazališnoj dvorani “Antonio Coslovich”.

 

 

Intrigantan spoj glazbe, plesa i pokreta The Pink Jam temelji se na uzajamnoj improvizaciji, a polaznici Dramskog i plesnog studija INK svoj će kreativni kaos nepredvidljivih situacija, interpretacija, osluškivanja te spontanog izražavanja pokazati na PlesADU — Studentskom festivalu plesa Alademije dramske umjetnosti u petak, 12.4. u 17 sati na sceni F22.

 

One odlaze u zagrebački Tala Ple(j)s — prostor za ples, umjetnost i zabavu plesnog cetra TALA. U okviru programa razvoja mlade publike: “PLE(j)S za tvoj i moj PLES” zaplesat će u subotu, 13. travnja u 18 sati.

 

  • 19. travanj 2024.

    Marijana Peršić dobitnica nagrade za najbolji dramski i pedagoški rad

    Pročitaj Više
  • 11. travanj 2024.

    “Pravi izbor?” Dramskog i plesnog studija INK otvara 26. ASSITEJ na otoku Hvaru

    Pročitaj Više