INK na gostovanju u ožujku

4. ožujka 2024. – Tijekom ožujka naših 5 produkcija odlazi u Trst, Viroviticu, Poreč, Pazin, Buzet i Labin. Uz redovito gostovanje “Francamente” u Tetaro Miela u Trstu, ožujak je poseban po sudjelovanju “Levan Beach Hotela” na Festivalu komedije i smijeha – 17. Zlatni Zub u Poreču, kao i “Majke i dijete” na 20. Virkasu u Kazalištu Virovitica. Očekuju nas i gostovanja produkcija INK u okviru programa Kazališna zima u Istri – L’inverno teatrale in Istria koje će osim u ožujku i početkom travnja odlaziti u gradove diljem Istre.

 

 

 

Levan Beach Hotel otvara 17. Zlatni zub – Festival komedije i smijeha u Pučkom otvorenom učilištu Poreču u utorak, 5. ožujka u 20 sati. Festival će se održati od 5. do 21. ožujka, a publiku pozivamo na što snažniji pljesak jer o pobjedničkoj predstavi odlučuje izravna i iskrena reakcija gledatelja. Jačina pljeska publike nakon svake odgledane predstave mjeri se tzv. pljeskometrom, a pobjednik dobiva nagradu Zlatni zub za najbolju komediju festivala.

 

 

 

Našu prvu ovosezonsku produkciju Majka i dijete, nakon gostovanja u Rijeci i Zagrebu, pogledajte u četvrtak, 7. ožujka u 19:30 sati u Kazalištu Virovitica. Predstava je na programu jubilarnog 20. VIRKAS-a (Virovitički kazališni susreti).

 

 

 

 

Projekt Kazališna zima u Istri – L’inverno teatrale in Istria ove ćemo godine otvoriti s glazbenom predstavom Jazzino – Jazz za dicu u utorak, 12. ožujka u 18 sati u Pučkom otvorenom učilištu Augustin Vivoda Buzet.

 

 

 

 

U mjesecu ožujku, pogledajte Francamente – monodramu koja propituje položaj žene u društvu. Predstava putuje u Trst u subotu, 16. ožujka (Teatro Miela u 20:30 sati), a potom u Pazin u ponedjeljak, 18. ožujka (Spomen dom Pazin u 19 sati) gdje će gostovati kao dio programa Kazališna zima u Istri – L’inverno teatrale in Istria.

 

 

 

 

Krajem mjeseca, također u programu Kazališne zime u Istri, u Pučkom otvorenom učilištu Labin pogledajte hit komediju Mistero Buffo 2. Predstava je na programu u četvrtak, 28. ožujka u 20 sati.

  • 19. travanj 2024.

    Marijana Peršić dobitnica nagrade za najbolji dramski i pedagoški rad

    Pročitaj Više
  • 11. travanj 2024.

    “Pravi izbor?” Dramskog i plesnog studija INK otvara 26. ASSITEJ na otoku Hvaru

    Pročitaj Više