CACCIA LONTANA u Poreču 16., MISTERO BUFFO u Rovinju 19. srpnja

15. srpnja 2020.-

 

Caccia lontana/Daleki lov, opera jednočinka, diplomski rad Antonia Smareglie u režiji Ozrena Prohića, nakon što je u kolovozu prošle godine osvojila pasioniranu londonsku publiku, nastavlja svoj život na domaćim pozornicama.

Umjetnička suradnja ostvarena tijekom prošle kazališne sezone s HNK Varaždin donijela je na scenu hrvatsku ali i praizvedbu u Ujedinjenom Kraljevstvu opere skladatelja istarsko-hrvatsko-talijanskih gena u godini u kojoj smo na najbolji mogući način obilježili njegovih 165 godina rođenja i 90 godina smrti.

Porečka publika moći će uživati u sjajnoj glazbi i dokumentarnom filmu koji prati izvedbu u četvrtak, 16. srpnja u 21:30 sati u lapidariju Zavičajnog muzeja Poreštine.

Predstava MISTERO BUFFO talijanskog nobelovca Daria Foa u sjajnoj izvedbi glumca Valtera Roše, uvrštena je u ovogodišnji Art&more festival u Rovinju.

Riječ je o našoj najdugovječnijoj predstavi koja se igra od 2012. godine i ne prestaje intrigirati publiku svih uzrasta i afiniteta.

Uvjerite se i vi, zašto su je neki gledali i po šest puta, 19. srpnja u 21 sat u dvorištu Osnovne škole Vladimira Nazora!

  • 8. srpanj 2024.

    Poziv osnovnoškolcima i srednjoškolcima: Upišite se u Dramski i plesni studio INK!

    Pročitaj Više
  • 1. srpanj 2024.

    Jazzino — Jazz za dicu sutra na 64. Međunarodnom dječjem festivalu Šibenik

    Pročitaj Više