beskrilci u oblacima

ANDREJI GOTOVINA PRESTIŽNA STRUKOVNA NAGRADA !!! BRAVO!!!

Na netom završenom 23. susretu profesionalno vođenih kazališta za djecu i mlade HC Assitej održanom ove godine u Rijeci, stručni žiri u sastavu Tanja Novak, Kristina Paunovski i Igor Tretinjak jednoglasno je odlučio dodijeliti

 

“Nagradu za najbolji plesni i pedagoški rad „Zvjezdana Ladika“ Andreji Gotovini za izuzetno promišljen rad i vođenje plesnog ansambla predstave Beskrilci u oblacima Dramskog i plesnog studija Istarskog narodnog kazališta u Puli, koju zbog kovid neprilika nismo imali mogućnost vidjeti uživo, već putem video snimke.

 

Odličan pedagoško-koreografski rad Andreje Gotovine ogleda se u originalnosti odabira teme i pristupa radu na procesu nastanka predstave, na oblikovanju sadržaja iz zapažanja, te na koreografiji nastaloj kroz dijalog s izvođačima. Virtuozna kombinacija koreografije i plesačke interpretacije prožetih odličnom glazbom ostavlja dojam izuzetno promišljenog i posvećenog pedagoškog angažmana na predstavi.”

 

Iskrene čestitke cijelom autorskom timu i mladim izvođačima, članovima Dramskog i plesnog studija INK!

 

Još jedna prestižna strukovna nagrada u portfelju našeg Gradskog kazališta potvrda je kvalitetnog i kreativnog potencijala i rada u stvaranju sadržaja i predstava za djecu i mlade usmjerenog ka izvrsnosti.

  • 2. studeni 2021.

    Dramski i Plesni studio u programu “Dođi u grad! Vieni in città!”

    Pročitaj Više
  • 15. listopad 2021.

    Započinje nova sezona rada Dramskog i Plesnog studija INK

    Pročitaj Više