3. Backstage Live Pula Festival odgođen za proljeće 2021!

24. travnja 2020. –

 

Nažalost, zbog pandemije koronavirusa, odgađa se 3. Backstage Live Pula 2020 festival koji se trebao održati u INK Pula. Budući da je neizvjesno kako će se razvijati situacija do kraja godine, a kako bi se maksimalno zaštitili i publika i izvođači, Festival je prebačen na proljeće 2021. O novim datumima koncerata ćemo vas naknadno obavijestiti.

„Dragi ljubitelji glazbe, proći će brzo ove nedaće. Mi svakako nećemo odustati od dovođenja vrhunskih jazzerica i jazzera u Hrvatsku, na vaš i nas užitak. Vidimo se!“, poručuje organizator Dražen Kokanović.

Podsjećamo, u sklopu ovogodišnjeg Festivala trebali su nastupiti vrhunski jazz glazbenici: 17. 3. Joshua Redman Quartet, 14. 4. grupa Forq, 2. 5. Flora Purim & Airto Moreira with Neto Band te 8. 7. Antonio Sanchez Quartet.

Dok čekamo nove koncerte, na našim društvenim mrežama možete čuti i vidjeti izjave podrške koje nam stižu od jazz izvođača koji su nastupili u Hrvatskoj.

https://www.facebook.com/zgjazzfestival/

Svi koji su kupili ulaznice za neki od koncerata mogu zatražiti povrat novca putem maila prodaja(at)ink.hr, a ulaznice kupljene putem weba bit će stornirane i novac automatski vraćen na račun kupca.

  • 12. lipanj 2024.

    KAZALIŠNI DOGAĐAJ SEZONE — Premijera remek djela “Dugo putovanje u noć” Eugenea O’Neilla u režiji višestruko nagrađivanog Ivice Buljana

    Pročitaj Više
  • 12. lipanj 2024.

    Duodrama “Majka i dijete” tijekom lipnja na festivalima u Mariboru i Umagu

    Pročitaj Više